Start

Solel till alla!

Solklart Aurinkosähkö säljer och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar för företag, privatpersoner och fastighetsägare i Finland. Vår drivkraft är det hållbara samhället.

Med en slimmad organisation och noga utvalda samarbetspartners har vi glädjen att erbjuda prisvärda nyckelfärdiga installationer av solpaneler. Solpanelerna producerar el som används i fastigheten. Överlopps el säljs till elnätet.

Vi ansvarar för allt från kontakt med elnätsägaren, montering, installation och inkoppling.

Solklart_Aurinkosahko_flyer_may_2017

Ladda ner produkt och paketinformation här som pdf.

Under sidan produkter presenterar vi våra nyckelfärdiga paket. Vi utvecklar kontinuerligt vårt sortiment och kan erbjuda produkter från flera olika tillverkare och varumärken.

Vi gör oftast ett kostnadsfritt hembesök innan en slutlig beställning. Vi har gjort det enkelt att boka ett hembesök direkt på webbsidan genom att man väljer exakt dag och tid i kalendern här. Alla lediga tider är bokningsbara. Vi kommer hem till er och utreder förutsättningar för en lönsam investering i solpaneler på ert tak. Hembesöket är alltid förutsättningslöst, ni är alltid fri att inte handla eller att handla från någon annan. Hembesök utförs i Hangö, Raseborg och Ingå.

Boka kostnadsfritt hembesök

Om ni hellre börjar med en offertförfrågan har vi ett enkelt formulär som ni fyller i. Vi återkommer sedan med en offert.

Skicka offertförfrågan

Ni är alltid välkommen att ringa oss på 040 7202 565 eller e-post på info@solklart.fi