Anna auringon tuottaa sähkösi

Investoi kestävään tulevaisuuteen aurinkoenergialla.

Täytä numerosi, niin soitamme takaisin!

Tallbacka Trädgård, Bromarv

Paikallinen edelläkävijä
aurinkosähkön saralla aurinkosähkö.

Dan Söderlund Tammisaaresta aloitti aurinkopaneelien asentamisen ja myymisen vuonna 2015. Tänään meitä on kolme aurinkosähköasiantuntijaa, jotka tekevät yhdessä työtä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme saa järjestelmän joka on optimaalinen. Sen vuoksi suunnittelemme, asennamme ja seuraamme jokaista projektia niin kuin olisi kyse omasta talostamme.

MIKSI?

UUSIUTUVA

Tiesitkö, että vuosittainen aurinkoenergia on Suomessa lähes yhtä suuri kuin esim. Saksassa? Aurinkopaneelien avulla voit muuttaa auringon säteilyn suoraan sähköksi. Auringon energia ei vähene vaikka käytät sitä - sen vuoksi sitä kutsutaankin uusiutuvaksi energiaksi. Ja lisäksi se on päästötöntä. Nerokasta!

TALOUDELLINEN

Heti kun järjestelmäsi on kytketty, se tuottaa ilmaista sähköä 40 vuoden ajan tai pitempään. Kun tuotat itse sähkösi, sinun ei tarvitse ostaa yhtä paljon sähköyhtiöltä. Ja vielä parempaa: et maksa sähkön siirrosta tai sähköveroja. Ai niin, ylijäämän voit vielä syöttää verkkoon ja saada siitä rahaa.

TURVALLINEN

Jotkut pitävät siitä, että aurinkopaneelit ovat huoltovapaita. Toiset taas antavat arvoa omavaraisuudelle tai sille, ettei tarvitse huolehtia tulevaisuuden hinnankorotuksista. Annamme myös 10 vuoden takuun niin työlle kuin laitteillekin. Lisäksi olemme lähellä sinua ja saat helposti yhteyttä meihin.

YKSINKERTAINEN JA HAUSKA

Olemme tehneet aurinkopaneelien ostamisesta helppoa. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että sinun pitäisi oppia kaikki, mitä tarkoittaa olla sekä kuluttaja että aurinkoenergian tuottaja. Tuntuu hyvältä tuottaa omaa sähköä. On hauskaa oppia uutta ja saada uusia oivalluksia.

TEKNIIKKA

AURINKOPANEELI

Asennamme täysin mustat aurinkopaneelit Tier 1 -valmistajilta. Teho vaihtelee noin 400 wattia. Se on yksikiteisiä soluja puoliksi leikattuna.

INVERTTERI

Asennamme Fronius Symo -sarjan kaikkiin 3-vaiheisiin järjestelmiin. Pienin paketti asennetaan Sungrow SG3K-S 1 -vaiheinvertterin kanssa.

KATTOMEKANIIKKA

Kattomateriaalista riippuen sovitamme kattokiinnittimen optimaaliseen asennukseen. Käytämme muun muassa 1990- ja 100-luvun K2 Saksasta, Orima Suomesta, ESDEC Alankomaista.

TURVAKYTKIN MM

Asennamme DC-turvakytkimet ja vaihtovirtaturvakytkimet Katko Oy:ltä. Aurinkokaapeli on 6mm2 KBE Berlinistä ja liittimet ovat maailman johtava Stäubli GmbH.

VIITTAUKSET

Pargasin tila, 45kWp

Pargas Gård Raaseporissa asensi 45kWp aurinkopaneelit tuottamaan omaa sähköä. Se tuottaa noin puolet tilan käyttötarkoituksista.
Aurinkopaneeli: Sharp 310 watin mono 150kpl
Invertteri: SolarEdge SE50K

– Mathias Weckström @Pargas Gård

Gammelboda, 18kWp

John Gammelbodassa tuottaa yhtä paljon sähköä kuin hänen vuotuinen energiantarpeensa.

– John Westerlund, Gammelboda

Österby, 5kWp

Andreas Österbyssä tuottaa omaa sähköään. Tuntuu hyvältä tuottaa omaa sähköä!

Pojo, 5kWp

Jari tuottaa aurinkosähköä kaikille talossa jäteille. Se on aivan kannattavaa, säästämme sen takaisin 8 vuodessa", Jari sanoo.

ILMAINEN TARJOUS

Haluatko lisätietoja?
Kirjoita sähköpostisi tähän, niin otamme sinuun yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ 040 7202 565 | info@solklart.fi


DAN SÖDERLUND | THE SOLAR COMPANY OY | ÖSTERBYVÄGEN 4, 10620 TAMMISAARI | SOLKLART.FI